Gefeliciteerd!!

Het is zo ver, jullie gaan trouwen! En hoe mooi is het om daar livemuziek bij te hebben. Of het nu tijdens de ceremonie, als achtergrond bij de borrel of als aankleding van het diner is. Muziek verbindt en ontroert en maakt jullie dag ongetwijfeld nog mooier dan mooi. Helemaal als dat livemuziek is.

Stel je voor… dat ene mooie nummer… speciaal voor jullie gezongen, nadat jullie elkaar verteld hebben wat de ander voor je betekent. Akoestische muziek leent zich daar prachtig voor en zorgt voor bijzondere omlijsting van een unieke dag.

En dat is precies wat ik graag wil zijn. Een muzikaal lijstje om júllie dag. Integer en op de achtergrond, maar sfeerbepalend op de juiste momenten.

Bloemen2
Trouwstel22

Persoonlijk en integer

Muziek maakt emoties los en die zijn er ook op zo’n feestelijke dag natuurlijk volop. Elk bruidspaar heeft een eigen verhaal – met pieken en soms dalen – maar het grote toverwoord is en blijft toch… LIEFDE!

Graag help ik jullie om er ook muzikaal een magische en liefdevolle dag van te maken, afgestemd op jullie eigen wensen en voorkeuren. Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we wat jullie de mooiste trouwliedjes vinden en hoe en waar deze het beste in de ceremonie passen. Daar zijn namelijk meerdere geschikte momenten voor:

  • Bij binnenkomst van de bruid en/of bruidegom
  • Na jullie liefdesverhaal
  • Na de trouwgeloften
  • Na het ja-woord
  • Tijdens het tekenen van de trouwakte
  • Bij het weggaan van het bruidspaar

 

Daarnaast stem ik graag af met jullie trouwambtenaar/BABS, zodat woorden en muziek elkaar nog mooier maken en jullie ja-woord een prachtig en liefdevol geheel wordt!

Yolande & Vince

” Carlijn is een geweldige zangeres. We hadden haar gehoord bij de bruiloft van mijn zus en waren gelijk om, dit wilden wij ook. Dit heeft onze bruiloft zo mooi gemaakt. In overleg met ons heeft Carlijn de mooiste nummers laten horen, tijdens het aanlopen met mijn vader en tijdens het ondertekenen van de bruiloftsakte. 
 
Carlijn denkt mee wat mooi past en als ze het dan zingt is het echt perfect, dikke aanrader voor welke gelegenheid dan ook. “

Nog meer muziek!

Maar er is meer dan alleen de ceremonie. Na afloop toosten jullie ongetwijfeld op elkaar en op de liefde! Ook bij die toost, een eventuele borrel of zelfs een aansluitend diner, kan livemuziek een prachtige en rustige aanvulling op de achtergrond zijn. Met mijn brede repertoire – van ballads tot uptempo – kan ik de muziek zo afstemmen, dat het ook dan aansluit bij de setting en sfeer van het moment.